Απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Συνέχισε τις σπουδές της στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Διαχείριση Συστημάτων Ποιότητας και Ασφάλειας τροφίμων» του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαθέτει 4 χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία του μαθήματος της Χημείας σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

Σπούδασε στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.Έχει εργαστεί για 25 έτη σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης .Έχει επιμεληθεί την συγγραφή σημειώσεων και διαγωνισμάτων σε όλες τις τάξεις του Λυκείου.

Απόφοιτος της Σχολής "Σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες" του ΕΑΠ. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην "Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης" του ΕΚΠΑ (κατεύθυνση Επιστημολογία των Φυσικών Επιστημών). Επίσης είναι κάτοχος ερευνητικού μεταπτυχιακού τίτλου στην "Μοριακή και Κυτταρική Βιολογία" με κατεύθυνση στην Βιοφυσική και Βιοχημεία του Πανεπιστημίου της Ουτρέχτης, Ολλανδία. Από το 2007 διδάσκει στην μέση εκπαίδευση Χημεία όλων των τάξεων.

Απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Ε.Κ.Π.Α. Έχει αναγορευτεί Διδάκτορας του ΕΚΠΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη «Ανόργανη Χημεία και Τεχνολογία» του ΕΚΠΑ. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στη προετοιμασία της Ελληνικής αποστολής στη Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας. Έχει πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της Χημείας τόσο μέσω της επικουρικής διδασκαλίας σε μαθήματα του Τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ, όσο και σε Φροντιστηριακούς Οργανισμούς. Επιμελείται την συγγραφή σημειώσεων σε όλες τις τάξεις του Λυκείου.

Απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην Ιατρική Χημεία. Έχει εργαστεί σε φαρμακευτικές εταιρείες, καθώς και σε εταιρείες τροφίμων. Διδάσκει για 10 χρόνια σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, δημόσια και ιδιωτικά Ι.Ε.Κ και στην ενισχυτική διδασκαλία Γενικών Λυκείων έχοντας επιμεληθεί σημειώσεις και διαγωνίσματα.

Απόφοιτη του τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης με τίτλο «Μεταφραστική Έρευνα στη Βιοϊατρική» του τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ). Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «International Master in Business Administration», Guglielmo Marconi University of Rome. Έχει πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία Χημείας μέσω της επικουρικής διδασκαλίας σε προπτυχιακά μαθήματα της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ, σε μεταπτυχιακά μαθήματα του ΔΠΜΣ «Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών» του ΕΜΠ καθώς και σε φροντιστηριακά κέντρα.

Απόφοιτη του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάστηκε σε βιομηχανικό εργοστάσιο στον τομέα σύνθεσης βαφών για δέρματα και γούνες .Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της Μέσης Εκπαίδευσης για μαθητές γυμνασίου και λυκείου.

Απόφοιτος του τμήματος φυσικής της σχολής θετικών επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος της ένωσης Ελλήνων φυσικών, ειδικά πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων, με πενταετή θητεία σε δημόσια ΙΕΚ και δεκαπενταετή εμπειρία φροντιστηριακών και ιδιαίτερων μαθημάτων με ειδίκευση στα μαθήματα φυσικής και χημείας με χρήση πολλαπλών εκπαιδευτικών μεθοδολογιών.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Χημείας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.). Κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Φυσικοχημείας του ιδίου τμήματος. Διδάσκει Χημεία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου σε φροντιστηριακά κέντρα.